fbpx

За Мен

Първото ми образование е Техническия университет в София, електроинженер. Но мечтата ми беше да работя като психолог. Май откакто съм се родила искам да правя точно това – да разгадавам другите и да им помагам и те да разгадаят себе си. Като първо разгадая и помогна на себе си, защото само така един психолог може да помага истински на другите.

От желанието ми да опозная себе си и своите несъзнавани позитивни  и негативни вярвания и убеждения за мен самата и за света около мен и как те влияят на отношенията ми с другите и околния свят, започна и моето търсене. 

Завършила съм магистратура по „Клинична социална работа“ с психодинамично консултиране и психотерапия от Нов български университет.

Изучавах EMDR  психотерапия към EMDR Europe Association, EMDR – Сертификационна програма.

Следващата стъпка от опознаването на необятния ми вътрешен свят беше едногодишното ми обучение по психодрама и група за собствен опит към Института по психодрама, индивидуална и групова психотерапия „Бернхард Ахтерберг“.

Имам завършена следидполмна квалификация „Психологични интервенции при рисково и девиантно поведение“ във Варненския свободен университет.  

Председател съм на Сдружението  „Знание, успех, промяна“- град Дупница и с клон в град Благоевград, чийто фокус е работа с пострадали от домашно насилие и извършители на домашно насилие.

Автор съм на книгите „Часовниковата кула“ и „Писта за излитане… към себе си“, които са част  от поредицата „Продухване на комините“.